2013. november 12., kedd

Megtalálták Ibrahimovic utódját, a Spurs télen szerződtetné

Egy korosztályos kontinenstorna, vagy éppen világbajnokság mindig nagy ugródeszka a fiatal labdarúgók számára, jó teljesítménnyel fel lehet kelteni a sztárklubok figyelmét. A múlt héten befejeződő u17-es világbajnokság sem kivétel ez alól, a fiatal tehetségeket már vinnék is a nagyobb klubok. 

A torna gólkirálya hét találattal Valmir Berisha lett, aki a svéd válogatott színeiben szerepelt kiválóan. A nemzetközi sportsajtóban, illetve hazájában "új Ibrahimovic" néven emlegetik a mindössze 17 esztendős csatárt. A Mirror értesülései szerint a Tottenham Hotspur illetékesei erősen érdeklőnek a Halmstadt u19-es csapatában játszó ifjú titán alá.

A forrás azt is megerősíti, hogy akár ajánlat is érkezhet a londoni klubtól, mely 500 ezer fontot tartalmazhat.  

Berisha a bronzmeccsen szerezte meg a gólkirályi címet, mikor is Argentína kapujába egy mesterhármassal köszönt be.  Ami pedig Zlatan trónjának öröklését illeti, még hasonlóságot is fellehet fedezni köztük, ugyanis Berisha csakúgy mint Ibra, volt Jugoszláv felmenőkkel bír. Na de a legfontosabb a mutatott játék, abban pedig még rengeteget kell fejlődnie az ifjú titánnak.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése