2013. november 28., csütörtök

David Moyes kosarat kapott kiszemeltjétől

Emlékezhetünk az átigazolási piac zárásának utolsó pillanataira, mikor is arról lehetett olvasni, hogy a Manchester United küldöttei Spanyolországban jártak Ander Herrera megszerzésének ügyében. Mint ismeretes a transzefer nem köttetett meg, sőt kamuügynökökről is szóltak a hírek. Eltelik lassan de biztosan fél év, Moyes azonban még mindig a Bilbao játékosát akarja. Hiába! 

A skót szakember noteszében még mindig előkelő helyet foglal el Herrera, aki megelégelte a távozásáról szóló pletykákat. A játékos a Bleacher Report-nak adott interjújában a következőt mondta - "Belefáradtam ebbe a témába. Az emberek azt gondolják, hogy menni akarok, de ez nem igaz. Már mondtam korábban, hogy jól érzem magam az Athletic Bilbaónál, és itt fogok maradni."

Ennél tisztább szavakat nehéz elképzelni, úgy tűnik a United sót trénere Moyes, már a kapunyitás előtt kosarat kapott a 24 esztendős játékostól személyesen. Herrera egyébként alapembernek számít a baszk csapatnál, mely harcban van a Bajnokok Ligája indulásért. A transfermarkt.de 20 millió euróra becsli játékjogának árát, míg szerződése 2016-ig szól az egykori Zaragoza nevelésnek.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése