2013. november 28., csütörtök

Angol válogatott játékos érkezhet az MSL-be

A Mirror beszámolói szerint A Toronto FC megegyezett a Spurs angol válogatott támadójával. 

A 31 esztendős Jermain Defoe tehát úgy fest, hogy Kanadába költözik és sok korábbi nagyágyúhoz hasonlóan ott tengeti majd pályafutásának utolsó éveit. A forrás azt is megemlíti, hogy a csatár 5 millió fontot keresne egy esztendőben, szerződéséből pedig egy 6 millió fontos ajánlattal vásárolná ki a Toronto, mely nem az MLS legacélosabb együttese.

Ami Defo jelenlegi helyzetét illeti, a Premier League nem sok lehetőséget kínál neki, mindössze nyolc meccsen lépett pályaára, ebből pedig hét ízben csereként szállt a "ringbe", s mindössze 191 percet töltött a pályán. Más a helyzet az Európa Ligában, ahol szárnyal a válogatott csatár. Mind az öt csoportmeccset végigjátszotta eddig, s ez idő alatt 7 gólt szerzett, mivel a sorozat legjobb gólvágója jelenleg. 

Idén a Toronto utolsó előtti lett csoportjában, a vezetőség Defoe érkezésétől várná a minőségi változást. A mondást azonban ismerünk, mely szerint egy fecske nem csinál nyarat, így a szurkolók bizakodnak további érkezőkben. Természetesen Defoe érkezése is sajtóhír egyenlőre.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése