2013. október 3., csütörtök

Viszlát Brazília! Costa spanyol válogatott akar lenni - ügye a FIFA előtt

Megdöbbentő döntést hozott Diego Costa az Atletico Madrid kiváló formában lévő csatára, aki a továbbiakban nem szülőhazáját Brazíliát, hanem a spanyol nemzeti csapatot szeretné szolgálni. 

A 24 esztendős támadó márciusban két ízben magára húzta a Selecao mezét, ez azonban úgymond nem számít, mert mindkét mérkőzés barátságos találkozónak minősült. Ezáltal pedig még van lehetősége a váltásra, melyet már meg is kezdtek a felek, az ügy a FIFA előtt van.

"Diego Costa a spanyol válogatottban akar játszani, ugyanakkor a bürokrácia gátolja ezt momentán" - áll a Spanyol Labdarúgó Szövetség közleményében.

"Costát nem hívhatja be Vicente del Bosque szövetségi kapitány a Fehéroroszország és Grúzia elleni mérkőzésre, mivel az ügy a FIFA-nál további további papírmunkát igényel, ami már el is indult."

Sorra olvashattuk az elmúlt hetekben azon cikkeket, melyek azt taglalták, hogy Costa válogatott formában van és ha most nem kap helyet a brazil nemezeit csapatban akkor soha. Nos, úgy tűnik a címlapok változnak, a brazil pedig spanyolra váltódik...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése