2013. október 3., csütörtök

Barcelona: Újabb potenciális jelölt Valdes helyére!

Köztudott, hogy Victor Valdes szerződése a nyáron lejár és szedi a sátorfáját, átengedi helyét egy új ifjú titánnak a Barcelona portáján. A nemzetközi sportsajtó már egy tucat ifjú titánt leigazolt a katalánokhoz, azonban eddig minden csak pletykának bizonyult. Itt az újabb hír, azt pedig hogy pletyka e vagy valóság az idő eldönti. 

Ter Stegen, Krul, Casillas, Muslera és még sorolhatnák, de ugorjunk a végére, ahol jelenleg Fraser Forster áll a Celtic 25 esztendős angol hálóőre. Egyes információk szerint a katalán klub játékosmegfigyelői régóta szemmel tartják a "Kelták" hálóőrét, aki tavaly a Bajnokok Ligájában kivédte Messiék szemét.

A hír mikor máskor csapott volna fel, mint a két csapat Bajnokok Ligája meccse után. Egyesek azt is vélni tudják, hogy a két klub vezetői megragadták az alkalmat és beszélgettek kicsit erről is, arról is...

Szinte biztosak lehetünk benne, hogy a két csapt Nou Camp béli találkozása során újra udvarolnak majd egymásnak a felek, persze ha a hír igaz. A transzfer már a télen megköttethet, a beszámolók szerint pedig akár 10 millió euró is landolhat a Celtic kasszájában. 

Forster egyébként jelenleg 4 millió euróra taksált a piacon, míg szerződése 2016-ig érvényes.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése