2013. október 3., csütörtök

Sorsoltak a Magyar Kupában! - íme a párosítás

Csütörtök este a Sport TV Zuhanyhíradó című műsorában élő közvetítés keretében sorsolták ki a Magyar Kupa 4. fordulójának menetrendét. 

A jelenlegi szakaszban 32 együttes áll talpon, most csatlakoztak a mezőnyhöz az elsőosztályú klubok a két tavalyi feljutó kivételével, ugyanis a Mezőkövesd ás a Puskás Akadémia már az előző körben megkezdte szereplését, míg a két tavalyi búcsúzó az Eger és a Siófok csupán most csatlakozott. A mezőny két kalapra osztódott, az egyik kalapban a tavaly még élős osztályban szereplő klubok foglaltak helyet, míg a másikban az alacsonyabb ligát képviselő együttesek gyűltek össze.

A sorsolás minden bizonnyal mosolyt csalt a Siófok és a Honvéd vezetőinek arcára, ugyanis mindkét csapat megyei első osztályú ellenfelet kapott. A tavalyi bajnok Győri ETO a Gyirmót vendégszeretetét élvezi majd, míg a címvédő Debrecen a harmadik vonalban szereplő ESMTK otthonába látogat. A Ferencváros Szekszárdra, míg a Vidi Békéscsabára kirándul. Az NB II makulátlan éllovasa a Nyíregyháza a harmadik vonalban induló Eger ellen száll ringbe.

Két ízben is első osztályú párharcot rendeznek majd, a Pécs otthonába látogat az újonc Mezőkövesd, míg a PFA a Kecskemét ellen próbál majd továbbjutni.

Íme a Magyar Kupa 4. fordulójának párosítása:
ESMTK (NB III)–DVSC-Teva
Békéscsaba 1912 Előre (NB II)–Videoton
Kisvárda (NB II)–Lombard Pápa
Szeged 2011 (NB III)–MTK
Bajai LSE (NB III)–Újpest
Gyirmót (NB II)–Győri ETO
Viadukt SE Biatorbágy (megyei I. o.)–Siófok (NB II)
UFC Szekszárd (NB III)–Ferencváros
Egri FC (NB III)–Nyíregyháza Spartacus (NB II)
Cigánd SE (NB III)–DVTK
Dunaújváros PASE (NB II)–MVM Paks
PMFC–Mezőkövesd-Zsóry 
Ajka (NB II)–Kaposvári Rákóczi
Puskás Akadémia–KTE-Phoenix Mecano
Kemecse SE (megyei I. o.)–Bp. Honvéd
Csákvári TK (NB III)–Haladás

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése