2013. szeptember 23., hétfő

Pellegrini: "Ez egy nagyon jelentős eredmény..."

Nagyon fontos és egyben megsemmisítő vereséget mért vasárnap este a Manchester City a városi rivális Manchester United gárdájára. A "Polgárok" chilei szakvezetője tisztában van a győzelem jelentőségével, és elmondása szerint nem számított ekkora arányú győzelemre. 

Manuel Pellegrini  az újságíróknak a következő képen nyilatkozott az összecsapást követően - "Ez egy nagyon jelentős eredmény. Normál esetben nem számítasz arra, hogy 4-1-re nyersz a Manchester United ellen, de a legfontosabb dolog az, ahogyan játszottunk, és nagyon boldog vagyok. A derbik általában sokkal kiegyenlítettebbek, de egy nagyon jó napot fogtunk ki." 

A nyáron kinevezett edző így sikeresen vette az első nagy akadályt, mely elé és együttese elé tárulkozott és öt fordulót követően a tabella harmadik helyét foglalják el. A nem titkolt cél pedig a bajnoki győzelem, ehhez azonban még nagyon sok, ennél a meccsnél sokkal nehezebb találkozót kell sikerrel abszolválniuk.

A csapat nem sokáig pihenhet, ugyanis kedden már a Ligakupában van fellépés az Európa Liga szereplő Wigan ellen. Míg a bajnokságban hétvégén az Aston Villa lesz a következő akadály.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése