2013. szeptember 12., csütörtök

Az MLSZ reagált Paulo Sousa lehetséges érkezésének hírére

Az MLSZ hivatalos honlapján reagált azokra a sajtóhírekre, mely szerint a válogatott élén Paulo Sousa váltja majd Egervári Sándort. A hírt izraeli lapok hozták nyilvánosságra, azonban a portugál tréner eddig nem nyilatkozott, így az MLSZ kötelességének érezte tisztázni a dolgot. 

A Videoton korábbi trénere Paulo Sousa a lelátón foglalt helyet a Magyarország-Észtország mérkőzés alatt, a sajtó pedig ebből merítette az ötletet, legalábbis más forrásra nem utal senki és semmi, miért is lenne ő a szövetség következő jelöltje.

"A szövetség határozottan cáfolja azokat a sajtóban megjelent találgatásokat, amelyek szerint esetleg a Videoton FC korábbi vezetőedzője, Paulo Sousa lehet a magyar válogatott következő szövetségi kapitánya.

Miután az érintett szakember nem cáfolta a sajtó nyilvánossága előtt a híreszteléseket, így az MLSZ feladatának érzi leszögezni, hogy nem állt és nem áll egyeztetésben Paulo Sousával.

A szövetségi kapitány, Egervári Sándor – a szövetség hagyományainak megfelelően – az MLSZ főtitkára számára köteles leadni azt a részletes beszámolót, amelyet aztán a Szakmai Bizottság és az MLSZ elnöksége hivatott kiértékelni és megvitatni. Mint Csányi Sándor, az MLSZ elnöke ezt kedden a sajtó nyilvánossága előtt elmondta, így lesz ez az elmúlt időszak mérkőzéseivel kapcsolatban is, amelyekről a következő, októberi ülésén tárgyal a szövetség vezető testülete."

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése