2013. szeptember 24., kedd

A PSG fiatal titánjával erősítene a Spurs

Nagy bevásárlást tartott nyáron a Spurs, mely Bale távozásával jelentősen átalakult és kiváló szezonrajtot vett a Premier Leagueban. Nincs azonban megállás, hiába szünetel és tartja zárva kapuit az átigazolási piac, a Spurs vezetői már most a téli transzfereket tervezik, melyek során előtérbe kerülhet egy fiatal PSG játékos, egy csiszolatlan gyémánt. 

Noha Adrien Rabiot még csak 18 esztendős, már tavaly bemutatkozott a PSG felnőtt csapatában és a francia utánpótlás válogatottak vezéregyénisége. Posztját tekintve egy irányító középpályásról beszélünk, aki nagyon jól lát a pályán és remekül osztogat. A transfermarkt.de becslései szerint piaci értéke 2,5 millió euró, szerződése pedig 2015-ig köti a párizsi klubhoz.

Ami a csapatnál eltöltött szerepét illeti, stabil cserepados, azonban rendszeresen lehetőséget kap, négy francia bajnokin 66 percet játszott idén, míg a PSG első Bajnokok Ligája meccsén 12 percet kapott. Jelezvén az edző játékosa felé, hogy a bizalom megvan, számítanak rá. Elképzelhető, hogy ő lesz a jövő párizsi alakulatának klasszis irányítója, ám kvalitásait tekintve nagyon nehéz lesz őt megtartani.

Télen várhatóan a Spurs próbálkozni fog, ám aligha lesz olcsó üzlet, ha megköttetik...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése