2013. június 19., szerda

Földöntúli csoda: Golyóval a fejében játszotta végig s meccset és túlélte...

Hihetetlennek tűnő történetről számolnak be bosnyák lapok, mely szerint egy 51 esztendős kapuvédőt meccs közben lövés érte a fején, ő azonban végigvédte a meccset, csupán a találkozó után kezdett el panaszkodni, miszerint zsibbad a keze és nem igazán tud beszélni, artikulálni. 

Ekkor már látták, hogy nagy a baj, azonnal a kórházba szállították Dusko Krtalicát, ahol a röntgenfelvételek megmutatták a férfi koponyájának oldalába fúródó találatot. A műtéttel nem lehetett várni, azonnal elvégezték az életmentő beavatkozást.

"Műtéti úton eltávolítottuk az idegen tárgyat a sérült férfi fejéből, ami után az intenzív osztályra szállították. Az állapota stabil." - nyilatkozott  Biljana Jandric, a szarajevói Orvosi Egyetem klinikájának szóvivője. 

A rendőrség azon tájékoztatást adta, mely szerint egy a pálya melletti esküvőn sütöttek el fegyvert, összesen 12 töltényhüvelyt találtak. Lőttek az ifjú pár tiszteletére, vagy fene tudja, minden esetre egy 42 esztendős férfit őrizetbe vettek. Igazán furcsa történet.

A kérdés, hogyan tudott játszani, hogyan nem vette észre a történteket a kapus? Tán aogy eltalálta egyből bénított valami érzőideget, netán csak valamí csípést érezhetett. Jó kérdés nem tudjuk, minedn esetre ettől hangos most Bosznia, mindenki csodálkozik, miként élte túl "élete meccsét" a veterán kapus.

Őszi Ádám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése