2013. június 8., szombat

Brazil válogatott támadóval erősített a Shakhtar Donetsk

Nem tétlenkednek a Shakhtar Donetsk szakemberei  az ukrán bajnoknál csak úgy jönnek mennek a játékosok és röpködnek az eurómilliók.   

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, szabadon távozott a klub ikonja, Razvan Rat a játékos, mely tíz esztendőn keresztül szolgálta a klubot. Már hosszú hetek óta bizsergett a levegő a Manchester City és a klub brazil sztárja Fernandinho között, a szerelem pedig megköttetett. Egyes hírek szerint 30 millió font, mások úgy tudják 40 millió euró vándorolt az ukrán klubhoz az arab olajmilliárdokból.

Nos, nem csak távozók, de érkezők is vannak, és minden bizonnyal lesznek is még. Költeni pedig van miből. A legújabb szerzemény a brazil válogatott fiatal csillaga Wellington Nem, aki öt éves szerződést kötött új klubjával. Csapata a Fluminense pedig 9 millió euróval lett gazdagabb és egy rendkívüli tehetséggel szegényebb. A 21 esztendő támadó előtt itt a nagy lehetőség, jó szerepléssel hamar egy nagy sztárcsapatban találhatja majd magát, na de ne fussunk ennyire előre...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése