2013. május 12., vasárnap

Mourinho gratulált a Barcának, majd ismér Pepe ügyben "zaklatták"

Szombat este a játéknap zárómeccsén 1-1-es döntetlent játszott a Real Madrid az Espanyol otthonába és ezzel biztossá vélt, hogy az FC Barcelona lesz a 2012-2013-as szezon bajnoka. A királyiak portugál trénere a meccs után gratulált a regnáló bajnoknak és minden elismerését fejezte ki, aztán jöttek a szokásos kérdések: Pepe?

"Először is szeretnék gratulálni a Barcelonának, az edzőiknek, a játékosaiknak, a szurkolóiknak. Azt gondolom, logikus, hogy gratulálok. Tavaly mi nyertünk, és arról beszéltünk, hogy milyen nagy címet szereztünk meg, szóval a legkevesebb, amit tehetünk, hogy kellő jelentőséget tulajdonítunk a sikerüknek." - nyilatkozta Mourinho az újságíróknak.

Az Espanyol elleni döntetlenről szó sem esett és már be is támadták a trénert Pepe ügyben, melyet láthatólag már nagyon un a Spacial One. Aki nem tudná, Pepe egy nyilatkozatában megkritizálta mestere válogatási elvét, mondván tiszteletlen az ahogyan Casillasal bánik. Válaszként Jose kirakta őt az Espanyol ellen készülő keretből.

"Mindig egy játékosról beszéltek, és ez nem tűnik idevágónak. A ligának új bajnoka van, és egy játékos a téma. Én vagyok az edző, és semmit sem kell indokolnom. Már az elejétől kezdve én döntöm el, kik játszanak. Van, amikor megosztom az okát a döntéseimnek, van, amikor nem."

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése