2013. május 23., csütörtök

Bombahír: Benítez és Torres együtt érkezhet a Serie A-ba!

Igazi bombaként robbanhat Rafe Benítez és Fernando Torres Olaszországba érkezése. A tréner és a spanyol sztárcsatár a Bajnokok Ligája indulást elérő Napoli célkeresztjébe került. 

Mint arról már beszámoltunk távozik Nápolyból a klub sikeredzője, így tréner kerestetik. Több név felmerült már, most azonban a Chelsea leköszönő trénere Rafa Benítez mellett immáron játékost is csábítanak Torres személyében, akinek távozására igen is reális esély van, hiszen Mourinho érkezésével könnyen kegyvesztetté válhat  illetve 2011-es érkezése óta nem igazán váltotta be a hozzáfűzött reményeket.

A Napoli egyben tartaná a csapatot és egerősítené keretét, hogy jövőre egy remek BL menetelést mutathasson be az együttes. Gondoljunk csak bele, hogy hangzik egy Cavani, Torres csatárduó. Az ellenfél védői retteghetnek...

Ez persze mind a jövő zenéje, hiszen mind a Chelsea együttesénél, mind a Napolinál nagyon sok a kérdőjel.

Mindenesetre ne feledjük, hogy anno Benítez csábította Liverpoolba a kölyköt, aki az Atleticot hagyta maga mögött, majd pedig a Chelsea együttesénél újra együtt dolgozhattak. Vajon lesz újabb közös love sztori?

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése