2012. december 21., péntek

Drogba szabadon igazolhatóvá vallhat...

Pár nappal ezt megelőzően kaptuk a hírt, miszerint Anelka a Shanghai Shenhua csatára távozik a Kínai klubtól. Amint azt sejteni lehetett, Drogba sem marad a klubnál, azt, hogy távozásuk oka pontosan mi nem lehet tudni, tulajdonosi viszály, pénzügyi gond, vagy szimplán nem jött be az ország a környezet. 

Az olasz Tuttosport úgy tudja az elefántcsontparti támadó hosszú egyeztetéseket követően megegyezett a kínai csapattal, hogy ingyen távozhat, magyarán felbontják szerződését. Így várhatóan ha ez hivatalossá válik klubcsapatok hada áll majd sorba Drogba kegyeiért, akit aláírási pénzel, illetve fizetéssel lehet csábítani.

A hírek szerint a Juventus komolyan gondolkozik a támadó leigazolásán, de túl drágának ítélték, most viszont elképzelhető, hogy felbátorodnak és ajánlatot tesznek. Többen már azt emlegetik, a támadó vissza tér sikerei színhelyére a Chelsea együtteséhez, ám ezt kizárhatjuk, hiszen nem véletlenül döntött úgy, hogy elhagyja a klubot. Egy biztos, kérőkből nem lesz hiány bármi is történjék.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése