2012. december 21., péntek

A Barca mellőzött világbajnoka távozna, a gólvágóért hosszú sorok állhatnak

Nem titok, David Villa nem érzi jól magát a Barca csapatában, hiszen sérülése, illetve visszatérése óta csak epizódszerepeket kap az új vezetőedzőtől Tito Vilanovától. A spanyol válogatott gólrekordere, nem érti mellőzöttségének okát. 

A 31 esztendős támadó játszani szeretne, így ha helyzete nem változik, nyilván pár hét alatt nem fog, akkor távozna a klubtól a Marca értesülései szerint. Villa piaci értéke az utóbbi időben csak csökken, ennek oka sérülése és nélkülözöttsége, a transfermarkt.de 28 millióra becsli az árát, a Marca szerint 15 millió euró elég lehet a támadó kivásárlásához. A gólvágót egyébként 2014-ig szerződés köti a katalán klubhoz.

Az egyik komoly kérő a Juve csapata lehet, mely már nyáron is szeretett volna egy klasszis csatárt venni, ám nem sikerült és a hírek szerint a Llorrente projekt ismét léket kapott. Tudni illik, hogy a Juve nem ad nagy pénzeket egy játékosért, a korlát körülbelül 20 millió euró, így Villa beleférhet a keretbe.

Viszont nem csupán az olasz klub érdeklődik, angol kérőkről is szólnak a hírek.

Azt, hogy ez csak pletyka, vagy Villa tényleg már most januárban elvágyik nemsokára megtudjuk, hiszen nemsokára indul a játékoskeringő.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése