2012. október 3., szerda

C-csoport: Rangadó az orosz hidegben, három pontért utazik a Málaga Belgiumba

A mai napon folytatódik a Bajnokok Ligája, azon belül is a második forduló második játéknapja. Az AC-Milan együttese komoly feladat előtt áll, a Zenit vendégeként kellene megszerezniük a három pontot, míg a Málaga szeretné megőrizni csoportelsősségét, minden bizonnyal a három ponttal lennének elégedettek a belgiumi kiruccanást követően. 

Bevallom és röstellem, elfelejtettem, hogy 18:00-kor kezdődik az AC Milan vendégszereplése Szentpéterváron, de azért pár szót ejtünk a találkozóról. A mérkőzés esélyesének nem az olasz csapat számít, mely nagyon rosszul kezdte a szezont, a bajnokságban egy győzelem, egy döntetlen és három vereség a mérlegük, míg a BL-ben egy szerény hazai 0-0-val kezdtek az Anderlecht csapatával. A Zenit sem mondhatni, hogy tündököl, a sztárigazolásokat követően (Hulk, Witsel) csapaton bellüli feszültség alakult ki, sorra jöttek a vereségek és a döntetlenek a bajnokságban, a csapat 10 fordulót követően csak az 5. pozíciót foglalja el. A BL-ben nagy meglepetésre 3-0-ra kikaptak az újonc Málaga otthonában és ez az eredmény az orosz csapatra nézve volt kecsegtető. Nehéz megmondani hogyan alakul a találkozó, igazi három esélyes derbinek számít, melyen azért a hazai csapat az esélyesebb

Zenit Szentpétervár - AC Milan 18:00

A csoport másik mérkőzésén a remekül rajtoló Málaga együttese látogat a Juhász Rolandot mostanában padoztató Anderlecht otthonába. A spanyol együttes a remek BL rajt mellett a bajnokságban is kiválóan muzsikál eddig, hat mérkőzést követően veretlenek és a harmadik helyen állnak a tabellán. Az Anderlecht egy bravúr kategóriába sorolható milánói döntetlennel nyitott  ám aki látta azt a meccset az tudhatja, hogy akár a győzelmet is megszerethette volna a belga csapat. A bajnokságban megy a szekér, mondhatjuk így is, hiszen 9kilenc forduló elteltével veretlenek, viszont megnyerni csak öt mérkőzést tudtak, így a tabella második ezüstérmet érő helyén tanyáznak jelenleg. A mérkőzés esélyesének a Málaga csapatát tartják, de majd este meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok.

Anderlecht-Málaga 20:45

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése