2012. szeptember 10., hétfő

Szerdán véget érhet a Cristiano Ronaldo ügy

Úgy tűnik szerdán befejeződhet Cristiano Ronaldo "nagy" ügye. Mint ismeretes az elmúlt egy hét másról sem szólt, mint hogy a portugál klasszis bánatos és nem érzi jól magát a Real Madrid csapatánál. A sajtó találgatta az okokat, közben egyes csapatok pedig CR7 leigazolását fontolgatták. Sok szemszögből, sok oldalról írtunk a történésekről, most viszont a sajtó egyöntetűen állítja, hogy marad a portugál klasszis és új szerződést ír alá. 

A válogatottból szerdán visszatérő játékost Mourinho és Pérez klubelnök fogja várni, hogy tisztázzák a helyzetet. A hírek szerint már el is készült az új szerződéstervezet, melyet csak alá kell írnia CR7-nek, ha az neki is megfelel. A szerződésben állítólag további három esztendő és plusz 6 millió euró szerepel. Tehát ha megszületik a kontraktus 2018-ig élő szerződés köti majd a Királyi Gárdához és évi 10 millió helyett 16 millió eurót keres majd Ronaldo. Mióta kirobbant az ügy aki csak tudott ezen dolgozott a csapatnál, állítólag eddig azért nem került rá sor, mert nem volt elég pénze a csapatnak...

Érdekes, hogy hirtelen még is lett pénz és meg tudják kötni a szerződést, a másik pedig az, hogy maga Ronaldo nyilatkozta, hogy a pénz nem számít, nem az a gondja, de azért 60 százalékos fizetésemelés az meglesz. Kíváncsian várjuk a szerdai napot és a fejleményeket.

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése