2012. szeptember 10., hétfő

Rooney megdöbbentő szavai: "Egy milliméteren múlt a karrierem"

Wayne Rooney az angol fenegyerek azt hitte befejezheti pályafutását. A Fulham ellen elszenvedett sérülése kis híján a karrierjébe került. A Vörös Ördögök csatára megdöbbentő nyilatkozatot tett a minap - "Hatalmas szerencsém volt, hogy a stopli nem vágta szét a combizmom. Utólag elmondták, hogy óriási szerencsém volt, mert ha egy millimiéterrel odébb megy a cipő, akkor átvágja az atrériámat! Hálás vagyok Istennek, hogy nem lett semmi komolyabb bajom. Az orvosok el akartak kábítani az öltözőben, hogy ne lássam a dolgoakt, de mondta, hogy szeretném nézni, mit csinálnak." 

Rooney kissé megrendült, de hálát ad istennek, hogy nem lett nagyobb probléma. A sérülés a Fulham elleni meccs utolsó perceiben történt, mikor is Hugo Rodallega stoplija felszakította a combját és abból elkezdett dőlni a vér. Az orvosok úgy becslik, hogy még körülbelül egy hónapot kell kihagynia a csatárfenoménnak, majd pedig visszatérhet és rugdoshatja a gólokat.

A támadó ha már nyilatkozott beszélt távozásának felreppenő híréről is - "Legyünk őszinték, hova lehetne innen menni? Ez a világ legnagyobb klubja, így itt kívánom befejezni a karrierem." - így röviden lezárta a távozásáról szóló pletykákat.

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése