2012. június 5., kedd

Megszerezte első győzelmét a Kemény-csapat


Magyar idő szerint ma hajnalban újabb felkészülési mérkőzést játszott a Kemény-csapat. A csapat a napokban már Vancouverben edzett és az ellenfél nem más volt, mint Kanada csapata. A mérkőzésen mutatott játékkal nem lehetünk teljesen elégedettek, de sikerült megszereznünk első győzelmünket a tengeren túli felkészülés során.

Ahogy mostanában, most is rosszul kezdtük a mérkőzést és az első negyedben nem sikerült gólt dobni, míg a hazai csapat kétszer is a hálóba talált. A második negyedet sikerült megnyerni, ám egy gólos Kanadai vezetéssel mentünk a nagyszünetre. Aztán a második félidőben beindult a magyar gépezet. A harmadik negyedben a három kapott gól mellett hét alkalommal vettük be ellenfelünk kapuját és így a mérkőzést is eldöntöttük. A záró játékrészben mindkét csapat dobálta a gólokat, de ezt a játékrészt is sikeresen hoztuk és így 13-9 arányban legyőztük Kanada csapatát.

Nos, a játék képe még mindig nem volt az igazi, a hazaiak nem képviselnek olyan játékerőt, mint USA vagy Horvátország, de egyre több jó momentumot lehet felfedezni a válogatott játékában. Reméljük a csúcsforma az olimpián éri el ismét Birosékat. A mérkőzés embere magyar részről a négy találatig jutó Kiss Gergely volt.

Utolsó tengerentúli felkészülési mérkőzését csütörtök hajnalban játssza a Kemény-csapat, az ellenfél ismét Kanada csapata lesz.

Felkészülési mérkőzés Vancouver:
Kanada–Magyarország 9–13 (2–0, 1–2, 3–7, 3–4)
A magyar góldobók: Kiss G. 4, Biros, Hosnyánszky 2-2, Steinmetz Á., Hárai, Vámos, Varga Dénes, Szivós

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése