2012. június 12., kedd

Csehország egy bomba kezdést követően behúzta a három pontot

A csehek remekül kezdték a találkozót és korán két gólos előnre tettek szert, melyre csak egy alkalommal sikerült válaszolnia a görögöknek Gekasz révén. Nehéz helyzetbe kerültek Szamaraszék.

Nem kellett sokat várni a mérkőzés első góljára. A gólt a védekező görögök kapták egy remek kiugratást követően Jiracek gurított a hálóba és ezzel megvolt a cseh vezetés. Ez a találat az Európa Bajnokság eddigi leggyorsabb gólja. Még magukhoz sem tértek a görögök mikor már 2-0 állt az eredményjelzőn a 6. percben. A gólszerző Pilar aki egy jobb oldali beadást követően passzírozta a labdát a kapuba.  Ezt követően némileg magukhoz tértek a görögök, ám gólt nem sikerült szerezniük az első játékrészben. Kiegyenlített küzdelem folyt a pályán a labdabirtoklás is 51:49 volt.

A második félidőre nagy meglepetésre nem futott ki Rosicky a cseh csapat irányítója. Nem túl eseménydús első perceket követően felpörögtek a görögök és Gekasz remek cserének bizonyult, ugyanis az 53. percben nemsokkal beállását követően kihasználta Cech hibáját és szépített 2-1. A mérkőzés felpörgött és nyílt lett, a végén a görögök görcsösen próbálkoztak, de az egyenlítés nem sikerült és így Csehország nemzeti csapata szerezte meg a három pontot.

A csoport 2. forduló:
Wroclaw, Városi Stadion. Vezeti: Lannoy (francia)
Csehország - Görögország 2-1 (2-0)
Gól: Jiracek, Pilar, illetve Gekasz

Működik egy facebookos oldalunk is, kedveljétek, likoljátok az oldalt és üzenőfezlatokon megjelennek a legfrissebb hírek. Jó kommentelgetést, olvasgatást http://www.facebook.com/SportToll
képforrás: nso.hu

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése