2012. június 12., kedd

Beharangozó: Lengyelország-Oroszország

Este az A csoport második mérkőzésén a házigazda lengyel válogatott fogadja az orosz csapatot. Nézzük a két csapat hogyan vette az első kört, illetve milyen egymás elleni múlttal rendelkeznek.

A csoport 2. forduló Varsó:
Lengyelország-Oroszország 20:45 (m1)

Lengyelország: Tyton, Boenisch, Wasilewski, Perquis, Piszczek, Dudka, Polanski, Obrianiak, Murwaski, Kuba, Lewandowski

Oroszország: Malafeev, Anyukov, Ignashevich, Zhirkov, A Berezutski,Shirokov, Denisov, Zyranov, Dzagoev, Arsahvin, Kershakov

Lengyelország: A házigazda az első fordulót csúnyán elrontotta, csak egy döntetlen sikerült a görögök ellen, így  számukra nagyon fontos találkozó lesz ez a mai. Nem állhat a kapuban az első mérkőzésen kiállított Szczesny.

Oroszország: A Szbornaja remekül kezdte az EB-t, ugyanis Csehország csapatát nagyon meggyőző és magabiztos játékkal sikerült legyőzni 4-1-re és így három ponttal várják a ma esti találkozót. Ha nyernek Arshavinék, akkor már biztos továbbjutónak mondhatják magukat.

Múltidéző:
A két csapat a rendszerváltás óta csupán egy alkalommal találkozott. A mérkőzést 2007-ben játszották, egy barátságos mérkőzés volt, melyen 2-2 döntetlen született. A két ország között óriási a feszültség a történelmi múlt miatt, a rendezők felkészültek az esetleges szurkolói összecsapásokra.

Egymás elleni meccsek: LENGYELORSZÁG - OROSZORSZÁG
22.08.07BAROroszországLengyelország2 : 2

Működik egy facebookos oldalunk is, kedveljétek, likoljátok az oldalt és üzenőfezlatokon megjelennek a legfrissebb hírek. Jó kommentelgetést, olvasgatást http://www.facebook.com/SportToll
Kép forrása: fociblog

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése