2012. június 12., kedd

Beharangozó: Görögország-Csehország

A második fordulóval folytatódik az A csoport a mai napon. Az első mérkőzésen Görögország mérkőzik meg Csehország legjobbjaival. Nézzük a két csapat hogyan vette az első kört, illetve milyen egymás elleni múlttal rendelkeznek. A cél a továbbjutás reményének életben tartása lesz mind a két csapat számára.

A csoport 2. forduló Wroclaw:
Görögország-Csehország 18:00 (m1)

Görögország: Az első fordulóban döntetlent játszottak a házigazda lengyelekkel, így egy pontjuk van és némileg jobban állnak, mint az ellenfelük Csehország. A találkozón nem szerepelhet az első mérkőzésen kiállított Szokratisz Papasztathopulosz.

Csehország: Az első mérkőzésen súlyos 4-1-es vereséget szenvedtek Oroszország csapatától és a görögök ellen az életben maradás a tét, hiszen ha kikapnak Pilarék akkor minden bizonnyal búcsút mondhatnak a továbbjutásnak.

Múltidéző:
Csehország mióta különvált Csehszlovákiától azóta négy alkalommal mérkőzött meg Görögország csapatával. Ezeken a meccseken a mérleg a mérleg 2 görög győzelem és 2 döntetlen. Igaz az egyik találkozó döntetlennel végződött a 2004-es EB-n és akkor hosszabbításban nyertek a görögök. Ami azt illeti nem játszottak eddig gól dús találkozókat,  a négy meccsen mindössze kettő gól született, ebből a rendes játékidőben csak egy. Reméljük ez a sorozat megszakad és a mai napon egy nyílt sisakos, gól dús találkozót  játszanak egymással a felek. Minden bizonnyal Csehország fennállása során először szeretné legyőzni a görögöket.

Egymás elleni meccsek: GÖRÖGORSZÁG - CSEHORSZÁG
05.02.08BARGörögországCsehország1 : 0
18.08.04BARCsehországGörögország0 : 0
01.07.04EURGörögországCsehország1 : 0
(0 : 0)
17.04.02BARGörögországCsehország0 : 0

Működik egy facebookos oldalunk is, kedveljétek, likoljátok az oldalt és üzenőfezlatokon megjelennek a legfrissebb hírek. Jó kommentelgetést, olvasgatást http://www.facebook.com/SportToll

Szerző: Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése