2015. december 25., péntek

Nikolics csapattársa Angliába igazolt! - hivatalos

A lengyel élvonalban szereplő Legia Warszawa kerete igen csak jól van összeválogatva, egy kifejezetten szalonképes csapatról van szó piacképes labdarúgókból felépítve. A klub pedig Nemajna Nikolics parádés szereplése miatt a megszokottnál is több figyelmet kap, a lelátón hemzsegnek a játékosmegfigyelők, ezáltal pedig könnyebben a figyelem középpontjába kerülhet egy-egy játékos. Egy távozója már biztos van a klubnak januárban...! 

A karácsonyfa alá járt, avagy az angol másodosztályban a Championshipben szereplő Wolverhampton bejelentette a lengyel válogatott szélső Michal Zyro szerződtetését. Hivatalos hírről van szó, a felek a transzfer árát nem hozták nyilvánosságra, azt azonban tudni lehet, hogy Zyro január 2-án csatlakozik hivatalosan új csapatához, mely szebb időket is megélt, s jelenleg az alsóházban tanyázik.

Zyro egyébként nem most keltette fel a Wolves figyelmét, a 23 esztendős labdarúgó ugyanis alig játszott eddig az idei szezonban. Sérülésekkel bajlódott, s bár felépült, de az utóbbi hetekben a keretben sem kapott helyet, bizonyára ekkor már jó úton haladtak a tárgyalások. Az új szerződés értelmében a felek 2019 nyaráig egyeztek meg. 

A Legia saját nevelésű játékosáról van szó. Zyro még 2009-ben került fel a felnőttekhez, azóta pedig 156 tétmérkőzésen lépett pályára 27 gól és 32 gólpassz fűződik a nevéhez. 

S, hogy mi lesz Nemanja Nikolics sorsa? Ezt még nem tudhatjuk, a pletykák repkednek, legutóbb a Premier Leagueben szereplő Aston Villával hozták össze a válogatott csatárt.

"Óva intem Nikolicsot a váltást illetően, legalábbis a télen biztosan. Nem kell fejest ugrani a mély vízbe, nyáron higgadtan át lehet gondolni mindent, s amennyiben a tavasszal is tudja hozni ezt a teljesítményt a lehetőségek tárháza nyitott lesz. A jelenlegi szituáció roppantmód emlékeztet egy tavalyi esetre, a Rijeka labdarúgója Kramaric a télen váltott, s lett Premier League játékos. Ez persze egyén függő és képlékeny, de a két labdarúgóban láto ma hasonlóságot és a párhuzamot." - mondta Őszi Ádám oldalunk főszerkesztője

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése