2015. december 26., szombat

Liverpool: Klopp Dortmundból és Isztambulból erősíthet

Jürgen Klopp a Liverpool labdarúgócsapatánál vállalt munkát nemrégiben, s ahogyan arra számítani lehetett, a német szakember szívesen dolgozna korábbi játékosaival. Sokakkal, szinte mindenkivel jó viszonyt ápol, így nem csoda, hogy a BVB szurkolói félnek, vajon kit csábít el korábbi sikeredző. Nos, a hírek szerint két labdarúgó van a kívánságlistán, az üzlet pedig a télen létre is jöhet. 

Noha a szurkolók legjobban Reus, Aubameyang, illetve Mkhitaryan távozásától félnek, nyilván ez is benne van a pakliban, ám megnyugtatunk minden BVB szimpatizánst, Jürgen Klopp nem közülük kíván igazolni, amennyiben a pletykák igazak.

Az első számú kiszemelt Neven Subotic, a szerv válogatott belső védő Thomas Tuchel érkezésével, illetve sérüléseinek köszönhetően periférián kívülre került, az idei szezonban mindössze négy mérkőzésen jutott szóhoz, a védelem tengelyében Hummels mellett  Papastathopoulos a favorit. Ezen tények ismeretében pedig nem csoda, ha a 27 esztendős védő váltani akar. A transzferre a hírek szerint a Borussia Dortmund is hajlik, sőt piaci áron alul is hajlandó a klub elengedni játékosát, ezzel csökkentve jelentősen a fizetési kiadásokat. A transfermarkt.de hasábjairól megtudhatjuk, hogy a védő piaci értéke 14 millió euró, a feleknek pedig 2018 nyaráig van megállapodásuk.

A másik szóban forgó játékos pedig nem más, mint Kevin Großkreutz a Galatasaray szélsője. Az egykori BVB játékos törökországi kalandja érdekesen alakult, hamar zátonyra futott. A 27 esztendős labdarúgónak most Jürgen Klopp mutathat kiutat jelenlegi helyzetéből egy szerződéssel az Anfielden. 

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése