2015. szeptember 11., péntek

Megsérült a Real Madrid húzóembere

Az a fránya válogatott fellépés, az a nyavalyás barátságos találkozó, gondolhatja a Real Madrid trénere Rafa Benítaz. A spanyol tréner nem számíthat kolumbiai kiválóságára James Rodríguezre, aki sérülten tért vissza a nemzeti csapatból. 

Hogy mekkora a baj!? Szerencsére nem egy műtéttel járó sérülésről, csupán egy combizomhúzódásról van szó, ám ez is kellemetlen, ugyanis James Rodriquez remekül kezdte a szezont, sokak szerint a királyiak egyik legjobbja volt idáig. Két mérkőzésen két gólt és egy asszisztot jegyez, ám ennél is fontosabb a pályán nyújtott dinamikus teljesítménye, mely egészében megsüvegelendő. Ilyenkor azonban könnyen kizökkenhet egy játékos, még ha az orvosok csak egy tíz napos kihagyást jósolnak, akkor is.

A 24 esztendős klasszis a Peru elleni találkozó 59. percében került fájdalmas arccal a földre, s le is kellett cserélni.

A Real Madrid a hévégén Barcelonába utazik, hogy az Espanyol otthonából csaklizza el a három bajnoki pontot, James azonban nem csak erről a meccsről, de a Shakhtar Donetsk elleni Bajnokok Ligája mérkőzésről is biztosan lemarad, a jövő heti spanyol bajnoki pedig még kérdéses.

Nem csak James tért vissza sérülten, a brazil Danilo sem egészséges...!

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése