2015. augusztus 17., hétfő

Gigaüzlet! - 68 millió eurót kaphat a Valencia játékosáért!

A nyár legnagyobb volumenű üzletének egyik résztvevője lehet a spanyol élvonalban szereplő Valencia, míg a másik fél a dúsgazdag Manchester City, mely újfent euró tízmilliókat folyósíthat egy játékosért. Lehet nemet mondani erre az összegre? 

Valenciában gazdag tulaj köszönt be, ám nagy kérdés, hogy ilyen volumenű ajánlattal fel tudják-e venni a versenyt, illetve ellen tudnak-e állni. a szóban forgó játékos nem más, mint Nicolás Otamendi, a spanyol klub argentin védője. A válogatott labdarúgó piaci ára 25 millió euró, s a Manchester United és a Bayern München is érdeklődést mutatott irányéba, ám amennyiben igaz a Polgárok érdeklődése, biztosak lehetünk benne, hogy senki nem szeretne versenyezni az ajánlattal.

Apropó, ha már ajánlat, az a bizonyos 68 millió euró két szegmensre oszlik, egy 40 millió eurós átutalásra és egy középhátvéd Eliaquim Mangala játékjogára. Középső védőért tehát középső védőt és egy rakat pénzt kaphat a Valencia. A francia védő piaci ára 28 millió euróra rúg, ám manchesteri kalandja nem igazán jött be, hiába fizetett érte a City 40 millió eurót a Portonak.

Otamendi szerződésében állítólag van egy 50 millió eurós kivásárlási záradék, ezt a fent olvasható üzlettervezeti kielégítené. A hírt a spanyol és az angol sajtó is forródróton közli, állítólag, már a magánrepülő is befutott az argentin védővel Manchesterbe...!

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése