2015. július 8., szerda

Portugáliába szerződhet az MTK középpályása...

..., vagyis már nem az MTK középpályása, ugyanis a fővárosi klub és a labdarúgó szerződése lejárt, így az egykoron Liverpoolban nevelkedő Pölöskei Zsolt szabadúszóként válogathat az ajánlatok között. Állítólag Portugál kérője is van és könnyen lehet, hogy befutó is egyen. 

A hír nem hazánkban, hanem Portugáliában látott napvilágot, a Record című lap arról számolt be, hogy a bombagóljairól elhíresült egykori Liverpool nevelés az Aoruca célkeresztjébe került. A klub nem tartozik az élmenők közé, rendre a kiesés ellen küzd, a mögöttünk álló szezonban 16. helyen végzett, s csak három ponton múlott a bennmaradása. A csapat a középpálya belsejét szeretné megerősíteni, ekkor került reflektorfénybe Polöskei, aki ingyen megszerezhető jelenleg.

Az egykoron nagy reményekkel Liverpoolba költöző középpályás immáron 24 esztendős, s a nagy áttörés ezidáig elmaradt a karrierjében, igaz az MTK-ban stabil alapemberré tudott válni, ám nem ilyen karrierkép nézett a számára ki.

Jelenleg felnőtt szintű magyar labdarúgó nincsen Portugáliában, a Guimares akadémiáján nevelkedik Bíró Bence, míg legutóbb Balázs Benjamin a Kaposvár korábbi labdarúgója tartózkodott a ligában, ám rövid időn belül, tétmérkőzés nélkül távozott. Fehér Miklós révén pedig bizonyára senkinek nem kell ecsetelni, a tragikus hirtelenséggel távozó válogatott csatár a mai napig a szurkolók szívében él, teljesítményével lenyűgözte Portugáliát és minket is.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése