2015. május 8., péntek

Manchester City: Brazil ékpárt kaphat Agüero

Nyáron komoly személyi változások várhatóak a Manchester City labdarúgócsapatánál. Nem csak edzőt, de kulcsjátékosokat is cserél, igazol majd a klub, ezt azért sem feltételes módban írtuk, mert biztos tényeken alapul az állítás. A csatárposzt nagyon érzékeny kérdés, Agüero brazil válogatott ékpárt kaphat. 

Biztosra vehető Yaya Toure távozása, ezt maga a játékos mondta el, míg Sagna és Nasri távozása is szóba került az utóbbi hetekben. Habár Agüero mellett kiváló csatárok alkotják a keretet, mégis egyedül maradhat az argentin. Jovetic ismételten sérült, nem jött be az angol kaland, nagy valószínűséggel lecsap rá egy olasz csapat, ahogy Dzeko is Itália felé veheti az irányt, nem kér többet a Polgárokból. A télen szerződtetett Bony ezidáig nem hozta vissza 33 millió eurós vételárát, mindössze egy gólnál jár.

Változás kell tehát a támadószekcióban, itt jön szóba a Hoffenheim támadója Roberto Firmino. A 23 esztendős brazil válogatott csatár fantasztikus szezont fut, s ott van a Selecao Copa America keretében. Európa szinte minden szegletéből érdeklődnek iránta, így klubcsapata igen jó summára számíthat. A Daily Mirror szerint a Manchester City 27 millió eurós ajánlattal rukkolhat elő. 

Persze előbb el kellene dönteni, hogy ki lesz a csapat vezetőedzője...! Ami már lehet, hogy megvan, csak a közvélemény nem tud még róla, s a háttérből már az új tréner dirigál, kívánságlistázik.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése