2015. április 22., szerda

Newcastle: Tim Krul játékjogáért 14 milliót adna a rivális

A The Sun értesülései szerint komoly ajánlatot kapott a Newcastle United. A Szarkáknak nincsen könnyű dolguk, a nyáron több nagy klub is körbeudvarolhatja a válogatott kapuvédőt Tim Krult, akiért ezúttal egy Premier League rivális jelentkezett be. 

A 27 esztendős hálóőrt korábban szóba hozták a Tottenham-Southampton duóval, ám most a Crystal Palace van terítéken, s a források arról számoltak be, hogy konkrét 14 millió eurós ajánlatot készített elő a londoni klub, mely 5 millióval meghaladja a kapuvédő piaci értékét, s elég méltányos ajánlatnak tűnik. Azt azért be kell látni, hogy szakmailag nem jelentene nagy lépést a váltás, ugyanis a Newcastle és a Crystal Palace is a mezőny második felében foglal helyet, s nem úgy fest, hogy ez a következő esztendőben változni fog, persze ezt azért nem jelenthetjük ki.

Ha pedig Krul a szakmai fejlődést nézi, előfordulhat, hogy meghallgatja pár nagyobb klub ajánlatát is, ám ez a 14 millió euró igen szép összeg. A kérők között lehet a német Mönchengladbach, mely Bajnokok Ligája indulást érhet el, illetve a Napoli és a Juventus is kapust vehet a nyáron, utóbbi már Buffon utódját keresi. Bár még nem jelentette be visszavonulását a veterán hálóőr, ez rövid időn belül bekövetkezhet.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése