2015. április 22., szerda

Átigazolásfigyelő: Licitháborút vívhat a Wolsfburg és a Tottenham

Az olasz Tuttosport értesülései szerint két igen jól jegyzett klub, a Wolfsburg és a Tottenham is hajlandó igen magas összeget fizetni Kamil Glik játékjogáért. A lengyel válogatott játékos szinte biztosan elhagyja a nyáeon Torinót, a kérdés csupán az, hogy ki és mennyit fizet végül érte. 

Korábban a Bayer Leverkusen érdeklődéséről lehetett hallani, ám ezen hangok az utóbbi időben elhalkultak, s két új kérő tűnt fel a láthatáron. Az olasz sajtó tudni véli, hogy a Tottenham 11 millió eurót is hajlandó lenne letenni az asztalra, ám a Wolfsburg megfejelné ezt, s 14 milliós ajánlatával igyekezhet felülmúlni a a londoniakat. 

A Torino kényelmesen figyelheti az eseményeket, s nyugtázhatja az ajánlatokat, ugyanis a 27 esztendős középső védőnek 2017 nyaráig érvényes kontraktusa van ami pedig a piaci viszonyokat illeti, legutóbb januárban 8 millió euróra taksálták játékosukat. A Torino számára természetesen a több pénz jelenti a nagyobb hasznot, ám valószínűleg azért a játékossal is hajlandóak kompromisszumot kötni, aki választhat a Premier League és a Bundesliga között. Illetve nem elhanyagolható szempont, hogy a Wolfsburg a Bajnokok Ligája főtábláján lesz, míg a Spurs csupán Europa Liga indulásra pályázhat, ha megtartja jelenlegi pozícióját, ám nagyon rezeg a léc.

A korábbi Palermo védő kirobbanthatatlan a Torino kezdőjéből, a védelem oszlopát képezi, s mutatói csatárokat meghazudtoló, belső védő létére 8 gólja és 3 gólpassza is van a szezonban.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése