2015. január 9., péntek

Victor Valdes elkötelezte magát, megvan új klubja - hivatalos

Aláírt és immáron túl van az első hivatalos edzéseken is Victor Valdes a Manchester United legújabb szerzeménye, David De Gea új riválisa. A transzfer minden bizonnyal  Anders Lindegaard távozását vonja magával. 

Mint ismeretes Victor Valdes távozni készült az FC Barcelona csapatától, ám karrierjét súlyos sérülés törte meg, így az AS Monaco lemondott szerződtetéséről. A 32 esztendős kapuvédő szerződése lejárt a katalánoknál, így szabadon igazolható játékosként készülhetett a visszatérésre. Noha jó ideje a Manchester United keretével tréningezett, most lett csak hivatalos az aláírás. Valdes új szerződése 18 hónapra szól, a 2015/2016-os szezon végéig. 

Ami a Vörös Ördögöknél a kapus sorrendet illeti, De Gea keudő helye valószínűleg nincsen veszélyben, azonban Anders Lindegaard egy hellyel hátrébb csúszott a rangsorban, ez pedig a portás távozását sejteti.

Victor Valdes eddigi karrierjét a Barca berkein belül töltötte, a katalánok saját nevelésű játékosa, a United pályafutásának a második klubja. 

Victor Valdes eddigi karrierje:
FC Barcelona 528 mérkőzés - 235 kapott gól nélkül (Kapott gólok száma: 437)

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése