2015. január 9., péntek

Két remek igazolást húzott be a Salzburg

Bár Kevin Kampl elvesztése nagyon fájhat a Red Bull Salzbugnak, az élet nem áll meg az osztrák egyeduralkodónál, Gulácsiék két kiváló labdarúgóval erősítették meg keretüket. 

Eddig sem volt gond a Salzburg támadószekciójával, a friss igazolásokat követően pedig egészen bombasztikusnak mondható a csapat ezen része, ugyanis sikerült megegyezni a Sturm Graz vezetőivel, így Marco Djuricin a Red Bull mezét öltheti magára a nemsokára rajtoló bajnokság második felvonásában. A 22 esztendős gólfelelős elképesztő szezont mutatott eddig, a bajnokságban 11 gólig jutott, ezzel pedig harmadik a góllövőlistán, míg összességében minden sorozatot figyelembe véve 21 mérkőzésen 17-szer volt eredményes az egykori Hertha játékos. Djuricin 2018 nyaráig szóló kontraktust kötött új klubjával, mely a piaci értékének dupláját, azaz 2,5 millió eurót fizetett a Sturmnak.

A másik új szerzemény igen messziről érkezett, Takumi Minamino a japán pontvadászatban tette le a névjegyét, a mindössze 19 esztendős szélső 82 mérkőzést tud felmutatni a Cerezo Osaka színeiben. Az utánpótlás válogatott reménység 800 ezer euró ellenében érkezett Európába, klubcsapata nagy meglepetésre kiesett hazája pontvadászatából.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése