2015. január 21., szerda

Uruguayi, olasz, albán és portugál válogatottal erősített a Serie A sereghajtója

Gondban van az olasz élvonalban szereplő Parma labdarúgócsapata, mely mindössze 10 pontot szerzett 19 bajnoki forduló alatt, ráadásul egy egységnyi pontlevonással is sújtották őket. Nagy fordulatra van szükség ahhoz, hogy a gárda a szezon második felében kivívja a bennmaradást. Ami a téli átigazolási időszakot illeti, a klubvezetőség minden tőle telhetőt megtesz... 

Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy az Atletico Madrid szélsője kölcsönben érkezik. nem ő azonban az egyetlen, válogatott játékosok egész hada sorakozik lassan a keretben, így a nagy jövés-menés arra ösztökélt minket, hogy kicsit körülnézzünk a klub háza táján.

Távozók: A mai napig két labdarúgó hagyta el a csapatot, ám egyikük sem volt kulcsjátékos. A kapuvédő Alex Cordaz a második ligás FC Crotone csapatához ment kölcsönbe, míg a jobb oldali védő Stefan Ristovski a szintén Serie B-s Latina Calcio kölcsönjátékosa lett.

Érkezők hada: Két kölcsönjátékos tért vissza a szlovák kapuvédő Bajza, illetve a középpályás Andrea Rossi személyében. Rajta kívül ezidáig négyen érkeztek erősítésként, mind a négyen válogatott labdarúgók.

Elsőként Andi Lila csatlakozott a Parma keretéhez, az 52-szeres albán válogatott védekező középpályás a görög PAS Giannia kölcsönjátékosaként a szezon végéig erősíti a klubot.  

Ezt követően a klub bejelentette a 14-szeres olasz válogatott irányító Antonio Nocerino kölcsönvételét, az AC Milan játékosa legutóbb az FC Torino színeiben szerepelt, csakúgy mint Lila ő is a szezon végéig marad.

A következő két labdarúgó új fecske, mindannyian most egyeztek meg a Parma vezérkarával. Egyikük a már fentebb is említett Atletico szélső Critian Rodríguez, a 79-szeres uruguayi válogatott labdarúgó a szezon végéig érkezett kölcsönszerződéssel, csakúgy mint a többiek. Immáron a Parma csapatát erősíti a 27-szeres portugál válogatott szélső Varela, aki a West Bromtól érkezett kölcsönbe. 

Őszi Ádám 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése