2015. január 20., kedd

Brutálisan kivégzett 13 meccsnéző fiatalt az Iszlám Állam! +18

Napról napra megdöbbentő, brutális és embertelen videók, hírek látnak napvilágot az Iszlám Állam dzsihadista terrorszervezetről, annak cselekedeteiről. Ezúttal 13 ifjú futballrajongót végzett ki a szervezet nyilvánosan "példát statuálva"!  

Hogy mi volt a 13 tinédzser bűne? Normális emberi nézet szerint semmi! Megnézték a tv-ben az Irak-Jordánia AFC Ázsia-kupa mérkőzést, ez pedig bűn, a futball bűn. Ezen tett az Iszlám Állam (ISIS) hitértelmezésében bűnnek számít.

A múlt heti esetről a brit Mirror számol be, forrásként megjelölve a raqqa-sl.com szélsőséges oldalt. A cikkeben megjegyzik, hogy azért végezték ki a fiatalokat, mert az iszlám törvényekkel ellentétes a meccsnézés az Iszlám Állam értelmezésében.

A beszámolók szerint nyilvános utcai kivégzés történt, rögtönzött ítélettel. Hangosbemondón elmondták a fiatalok "bűnét", majd pedig gépfegyveresek tüzet nyitottak rájuk. A holttestek állítólag az utcán maradtak, a hozzátartozók ugyanis féltek, hogy őket is lelövik...! Barbár, megfélemlítő tett, emberi lény ilyenre nem képes...

Milyen világban élünk!? Milyen érzéketlen állatok ezek!? 
Az Iszlám Állam immáron a labdarúgást is üldözi...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése