2014. november 17., hétfő

Sneijder visszatérhet Olaszországba

Az olasz sportsajtó egyik jeles képviselője a Corriere dello Sport arról számolt be, hogy Wesley Snijder visszatérhet a Serie A-ba, amennyiben a Galatasaray és az AC Milan, illetve maga Sjenider meg tudnak egyezni. 

A 30 esztendős holland középpályás számára nem lenne ismeretlen a közeg, hiszen karrierje egyik legszebb időszakát töltötte a San Siro falai között az Inter játékosaként. Most azonban egy öltözőfolyosóval odébbról keresik. A hírek szerint az AC Milan vezetősége januárban kölcsönvenné Sneijdert a szezon végéig, ugyanis az Ázsia-kupa küzdelmei miatt a csapat vezére Honda Keiszuke egy hónapig lesz távol. 

Az ügylet és annak részletei még igen homályosak, bizonyára heteken belül többet tudnunk majd meg. Emellett azt se felejthetjük el, hogy Van Gaal a Manchester United trénere is kacérkodik Sneijder megszerzésének gondolatával.

Ami a piaci viszonylatokat illeti, a transfermarkt.de legutóbbi becslése szerint Sneijder piaci ára 16 millió euró, melyhez egy 2016 nyaráig szóló kontraktus párosul.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése