2014. november 17., hétfő

Húzós a kivásárlási ára a Dortmund kiszemeltjének

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Sebastian Kehl utódját keresi a Borussia Dortmund, mely a Sevilla lengyel válogatott játékosát nézte ki Krychowiak személyében. 

A 24 esztendős védekező középpályást azonban jól bebiztosította az andalúz csapat, mely a nyáron 5,5 millió eurót utalt át a Reims számára. A felek akkor 2018 nyaráig szóló kontraktust kötöttek, így hosszú távon magához láncolta a lengyelt a spanyol klub. Immáron azt is tudjuk, hogy mennyi Krychowiak kivásárlási ára, a felek 30 millió eurót foglaltak a szerződésbe, mely értékét tekintve jelen pillanatban egy irreálisan magas összeg, melyet aligha fizet ki akárki, főleg nem a Dortmund, mely mint tudjuk nem tartozik a legtehetősebb klubok közé. Innentől a Sevilla irányít és diktál, kérdés, hogy van-e olyan kivásárlási ár alatti összeg, melyet elfogadnak középpályásukért. 

A transzferbe egyébként az Arsenel is beleszólhat, Arsene Wenger szintén figyeli a Sevilla új gyöngyszemét. Januárban tehát érkezhetnek az ajánlatok...

Krychowiak pár nappal korábban a lengyel válogatott soros ellenfelének a grúz csapatnak is betalált, illetve gólja mellett remek produktummal rukkolt elő.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése