2014. november 17., hétfő

Gareth Bale és Neymar karrierje számokban

Jonathan Barnet nem kertelt, kinyilatkoztatta véleményét!  Gareth Bale ügynöke egy a minap tett nyilatkozatában elmondta, walesi "védence" egy napon a világ legjobbja lesz és elnyeri az aranylabdát. Nyilatkozata végén Neymar és Bale között is különbséget tett. 

Bernatt így nyilatkozott az AS-nek - "Biztos vagyok benne, hogy a világ legjobb játékosa lesz! Meg fogja nyerni az Aranylabdát. Mondtam ezt Florentino Péreznek és José Ángel Sáncheznek korábban, erre elkezdtek nevetni. Most már nem igazán hallok nevetést...! Azt is mondtam, hogy Bale jobb játékos, mint Neymar. Ezt pedig most is tartom!"

Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy ki a jobb, egy biztos, mindkét labdarúgó hatalmas zseni! Vettük a bátorságot és csináltunk egy kis számmisztikát, íme Bale, illetve Neymar eddigi karrierje számokban! Mindketten vezéregyéniségeik jelenlegi csapatuknak, a válogatottban nyújtott teljesítmény azonban nagy különbséget mutat. Itt jön ki az, hogy ki mellett milyen társak vannak, ki hova született. Ezek pedig csak számok, s mint tudjuk nem csak a gólok és a gólpasszok számítanak...

A 25 esztendős Bale eddigi karrierje számokban:
Southampton: 40 mérkőzés 5 gól, 12 gólpassz
Tottenham: 203 mérkőzés, 56 gól, 58 gólpassz
Real Madrid: 58 mérkőzés, 28 gól, 24 gólpassz
Wales: 46 mérkőzés, 16 gól
Összesen: 347 mérkőzés, 105 gól és 94 gólpassz
Piac érték: 80 millió euró

A 22 esztendős Neymar eddigi karrierje számokban:
Santos: 134 mérkőzés, 70 gól és 40 gólpassz
Barcelona: 55 mérkőzés, 27 gól és 17 gólpassz
Brazília: 60 mérkőzés, 45 gól 
Összesen: 209 mérkőzés, 142 gól, 57 gólpassz
Piac érték: 70 millió euró

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése