2014. október 28., kedd

Megbundázták a Debrecen-Fradi derbit!?

A sajtóban bundavádakkal illetik a Debrecen és a Ferencváros hétvégi összecsapását. Az ügyet Wilson Raj Perumal az ázsiai bundamaffia egyik vezetője robbantotta ki azzal, hogy közzétett egy szelvényt, melyen 100 euróból 11250 eurót kovácsolt magának. Állítólag jó tippet kapott... 

Perumal jelen pillanatban hazánkban, pontosabban Debrecenben tartózkodik védet koronatanúként. A 49 esztendős "üzletember" a hazai bundabotrány kiemelt személye, jelen pillanatban vádalkuban áll a bírósággal.   

Az imént említett "üzletember" hétvégén 100 euróval megfogadta, hogy a Fradi a félidőben vezetni fog a Debrecen ellen, ám a vége döntetlen lesz, míg a mérkőzésnek párja is volt a szelvényen, a  Jagodina-Partizan szerb bajnoki meglepetést a hazaiak győzelmét is telibe trafálta. Ezt követően 11250 eurót zsebelt be a két mérkőzéssel, majd szelvényét megosztotta közösségi oldalán. 

Az egyik hazai sajtóorgánum felkereste Perumalt és arról kérdezte, hogy ennyire jók-e a megérzései, vagy netán tippeket kapott!? Arra is kitértek, hogy befolyásolják-e az OTP Bank Liga mérkőzéseik!? - "Ki tudja? Csak hallottam néhány infót a mérkőzésekről. Ha akar találni néhány bundameccset, akkor keressen Afrikában. Nagyjából a csapatok hatvan-hetven százaléka köszöni az extra pénzt!" - írja a Blikk.

Az érintett klubokat felkerestük, e-mail fiókunkba azonban még érkezett válasz az üggyel kapcsolatban. Amint híreket kapunk, közölni fogjuk.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése