2014. október 6., hétfő

Kiszemelte új csatárát az Arsenal, a PSG beleszólhat

Egyes pletykák szerint a téli átigazolási szezonban újabb támadó érkezhet az Emiratesbe, Wenger tovább erősítené támadóalakzatát, ám ehhez a Paris Saint-Germain ajánlatával kell versenyre szállni.  

Parádésan kezdte az idei szezont a Lyon 23 esztendős támadója, Alexandre Lacazette 9 bajnokin immáron 7 találatnál jár, a hétvégén pedig parádésan játszott, a Lille elleni rangadón mesterhármasával tartotta otthon a három pontot klubcsapata.

Neve a legtehetősebb gall klubnál a PSG-nél már hetek óta forog a köztudatban, ám meg nem nevezett forrás szerint az Arsenal is figyeli a francia válogatott támadó teljesítményét. A duó könnyen trióvá válhat, a francia játékosokat nagy előszeretettel alkalmazó Newcastle United is képbe kerülhet, ám kérdés, hogy tud-e, vagy egyáltalán akar-e versenyre kelni a két óriással. 

Lacazette a téli átigazolási időszak egyik legkelendőbb játékosa lehet, piaci árát a transfermarkt.de 11,5 millió euróra taksálja. Ami a kérők helyzetét nehezíti, az a 2018 nyaráig szóló szerződés, mely Alexandret a klubhoz köti. 

Kiváló formája ellenére egyébként Lacazette nem kapott meghívót a francia nemzeti csapat esedékes mérkőzéseire. 

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése