2014. szeptember 8., hétfő

NB I: Itt a vége, kizárhatják a Pécset!

A tavalyi nagy botránysorozat után viszonylag csendes volt az élet a Pécs labdarúgócsapatának háza táján, azonban úgy fest, hogy robban a bomba, legalábbis erről számol be a  Figyelő című gazdasági hetilap legújabb számában. Könnyen elképzelhető, hogy itt a vége, lehúzzák a rolót Pécsett. A híre még sem az MLSZ, sem pedig a klub nem reagált, illetve utóbbi úgy fogalmazott, hogy nem adnak ki egyenlőre bővebb tájékoztatást. 

Hogy mi is áll a háttérben!? A gazdasági hetilap szerint meg vannak számlálva a PMFC-Matias napjai a magyar élvonalba és a történtekre, immáron az MLSz-nek kell reagálnia. A cikkbe naz olvasható, hogy az az együttest működtető PMFC-Sport Kft. ellen a a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) bejelentése nyomán több mint négy hete megindult a kényszertörlési eljárás. Emellett a jogszabályoknak megfelelően a Pécsi Törvényszék Cégbírósága is eltiltotta a további működéstől a társaságot.

A kényszertörlést visszafordítani nem lehet, ez mindenképpen a vállalkozás megszűnését hordozza magában, hamarosan megindulhat a felszámolás, amint a cégbíróság jogerős ítéletet hoz.

A magyar közvélemény kíváncsian várj a klub tájékoztatását közleményben, míg egyre többen kíváncsiak az MLSZ álláspontjára is...

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése