2014. szeptember 27., szombat

Könnyed Chelsea győzelem újabb Diego Costa góllal

Tovább tart a Chelsea remek formája, mely szombaton délután könnyedén pipálta ki az Aston Villa elleni mérkőzést. Győzelmével továbbra is listavezető Mourinho csapata, Diego Costa pedig vezeti a góllövőlistát.

Chelsea - Aston Villa 3-0 (1-0)
London, Stamford Bridbe 41654 néző; Vezette: Phil Down
Chelsea: Courtois - Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta - Fabregas, Matic, Willan, Oscar (Mikel 79.), Hazard (Schürrle 68.) - Diego Costa.
Aston Villa: Guzan - Cissokho, Baker, Senderos, Hutton - Westwood, Delph, Cleverley, Weimann (ín'Zogbia 69.), Richardson (Bent (69.) - Agbonlahor.
Gólszerzők: Oscar (8.), Diego Costa (59.), Willan (79.) ill. - 
Sárga: Cahill (26.), Fabregas (58.) ill.Cleverley (51.), Senderos (62.)
Kiállítás: - ill. -

Remekül kezdte a mérkőzést a listavezető, mely Oscar góljával már a 8. percben előnyre tett szert. Willan ment el a szélen, majd lőtt éles szögből a kapura, ezt még Guzan hárítani tudta, ám a kipattanó visszakerült a brazilhoz, aki az érkező honfitárs elé tálalt. Oscar laposan a kapuba passzolt. A 34. minutumban aztán Diego Costa megmozdulását csodálhatta a Stamford Bridges közönsége, ám fejesénél is szebb volt Guzan hárítása, így csupán egy gólos előnnyel vonulhatott a Chelsea az öltözőbe.

Az 59. percben aztán Guzan már nem tudott hárítani, Azpilicueta beadására Diego Costa dobbant be, a védők nem tudták lekövetni, így szabadon fejelhetett a hálóba. A második gólt kis híján egyből követte a harmadik, Oscar lövésébe azonban bele tudott lépni egy blokkoló védő. A végeredményt Willan állította be, a 79. percben, amikor lecsapott egy kipattanóra és közelről a kapuba pofozta azt. Győzelmével a Chelsea továbbra is veretlen és vezeti a Premier Leaguet, míg Diego Costa 8 góljával magasan vezeti a góllövőlistát.

Crystal Palace - Leicester 2-0 (0-0)
G: Campbell (52.), Jedinak (55.) ill. -

Előző hetekben mutatott jó teljesítményét nem tudta átmenteni a mai napra az újon Leichester, ellenben a Palace, mely a második félidő elején három perc leforgása alatt kétszer mattolta a vendégek védelmét.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése