2014. augusztus 6., szerda

Nyolcat vágott a Juve, Llorente triplázott

Remekül kezdte ázsiai túráját a Juventus labdarúgócsapata, mely Jakartáben nyolcat vágott az indonéz liga legjobbjaiból álló All Star-csapatnak.  

Indonéz Ligaválogatott - Juventus 1-8 (1-5)
G: Lopicic (2.) ill. Pirlo (4.-büntető), Llorente (16., 20., 23.), Giovinco (35.), Coman (66.), Tevez (69.), Pepe (89.)

Hideg zuhannyal kezdődött a mérkőzés Allegri tanítványai számára, a juve ugyanis egy szögletet követően már a második percben hátrányba került a montenegrói Lopicic találata révén. A népes hazai publikum azonban sokáig nem ünnepelhetett, a túloldalon Giovinco lerántásáért járt a büntető, melyet Pirlo a 4. minutumban magabiztosan értékesített. Ezt követte egy nyolc perces Llorrente show, a spanyo ltámadó gyorsan hintett egy mesterhármast. A 35. percben aztán Giovinco is feliratkozott a gólszerzők közé.

A második játékrészben az Öreg Hölgy cseréi villogtak, Coman után Tevez, majd a rendes játékidő vége előtt Simone Pepe is eredményes tudott lenni, beállítva a 8-1-es elsöprő végeredményt. Legutóbb tavaly a Chelsea is 8-1-es végeredménnyel zárt az indonéz liga All Star csapata ellen. A hangulatra egyébként nem lehetett panasz a Gelora Bung Karno Stadionban teltház, azaz 88 ezer néző fogadta a csapatokat. 

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése