2014. augusztus 6., szerda

BL-selejtező: svéd csoda, avagy búsuló Spartak - eredmények

Hiába szerzett az első mérkőzésen Lafata mesterhármast, idegenben nem ment a Sparta Praha csapatának, mely hatalmas meglepetésre kiesett és csupán az Európa Liga rájátszásában folytathatja. Nagy az öröm északi szomszédunknál, ugyanis a szlovák bajnok Slovan Bratislava továbblépett. 

Malmö - Sparta Praha 2-0 (1-0)
G: Rosenberg (35., 55.) ill. -
Kiállítva: - ill. Vacha (90+7.)
Tj: a  Malmö 4:4-es összesítéssel idegenben lőtt góllal

A párharc abszolút favoritjának számított, és hiába lőtt hazai pályán négyet a Sparta Praha, a bekapott két találat a árharc egészét tekintve végzetesnek bizonyult. A felek roppant kiegyenlített mérkőzést játszottak, ám a Malmö két ízben pontosabb volt. A svédek új hőse a duplázó Rosenberg, akinek góljai továbbjutást értek, a Malmö idegenben lőtt góllal lépett a rájátszásba. Foghatják a fejüket a csehek, hogy nem sikerült valahogy egy helyzetet begyötörni. A találkozó végén a vendégek játékosa Vacha a kiállítás sorsára jutott.

Sheriff Tiraspol - Slovan Bratislava 0-0
Kiállítva: Blanco (56.) ill. -
Tj: a Slovan 2:1-es összesítéssel

Mezőnyben egyenrangú ellenfelek voltak a csapatok, ám a Slovan sokkalta többször jutott el a Sheriff kapujáig, ezáltal pedig több mint dupla annyi lehetőséget sikerült kialakítaniuk, ám ahogyan a hazaiak, úgy a vendégek sem találtak a kapuba, így az odavágón elért eredmény döntött, ez pedig a szlovák bajnoknak kedvezett.

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése