2014. augusztus 11., hétfő

Arsenal: Megtalálták Vermaelen utódját - satjóhír

Nem tétlenkedtek sokáig az Arsenal háza tályán, a hírek szerint Arsene Wenger már meg is találta az FC Barcelonához távozó belga válogatott védő Thomas Vermaelen utódját. 

Korábban a francia szakvezető úgy fogalmazott, nagy játékosmozgás nem várható az Ágyúsoknál, ám ha találnak megfelelő védőt, abban az esetben Vermaelen helyére még érkezhet valaki. Nos, úgy fest megvan az a bizonyos megfelelő ember, most már csak klubjával kell megegyezni. 

A szóban forgó védő nem más, mint az Olympiakos 23 esztendős védője Konstantinos Manolas. A 13-szoros görög válogatott védőt legutóbb 6 millió euróra becsülte a transfermarkt.de, kegyeiért pedig kérők sora áll sorban. A Bayern München mellett a Juventus, a Napoli, az AS Roma, az AS Monaco és a Manchester United is érdeklődést mutatott, sőt a Schalke 04 és a Newcastle United is kacérkodott már a transzfer gondolatával.

Manolas 2012-ben az AEK Athen együttesétől szerződött a vörös-fehérekhez, ahol egyből alapemberré vált, az elmúlt két szezonban 74 mérkőzésen lépett pályára. 

Arrow  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése