2014. augusztus 19., kedd

Argentin sztárcsatár érkezhet Liverpoolba

Úgy fest, a tettek mezejére lép a Paris Saint-Germain argentin válogatott támadója Ezequiel Lavezzi és elhagyja a francia fővárost. Ez elé a klub vezetői nem is gördítenek különösebb akadályt, ám a támadó vágyát beárnyékolhatja a pénzügyi fair play szabály. 

A 29 esztendős támadó Cavani és Ibrahimovic árnyékában él a párizsi klubnál, emellett pedig teljesítménye sem a leg meggyőzőbb, ugyanis 90 mérkőzésen mindössze 23 gólt és 14 gólpasszt jegyzett. Lavezzi elmondása szerint visszatérne Olaszországba, ahol a Juventus tárt karokkal fogadná, ám a kért 20 millió euró sok az Öreg Hölgy számára, az UEFA pénzügyi szabályzatával pedig nem kíván újat húzni a klubvezetés.

Így jön képbe a Liverpool, mely a piac zárásáig még szerződtetni szeretne egy igazi sztárcsatárt, ugyanis a Suarez helyére érkező Lambert nem elegendő Rodgers menedzser számára és ez valahol érthető is. A klubok között a megegyezés bármikor létrejöhet, abban a pillanatban, amint a pool 20 millió eurót ígér, onnantól már csak Lavezzi állhat a transzfer útjába, amennyiben nem kíván, vagy nem tud megegyezni a vörösökkel. 

Az ügynek csavart adhat Ibrahimovic sérülése, a svéd ugyanis hétvégén harcképtelenné vált...

Arrow

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése