2014. május 9., péntek

Hatalmas elismerésben részesült Ryan Giggs

Csütörtök este került megrendezésre a Manchester United hagyományos éves díjátadó ünnepsége, melynek középpontjában Ryan Giggs a csapat legendája, jelenlegi játékosa és megbízott menedzser állt. 

A 41. életévében járó walesi 1990 óta szolgálja a Vörös Ördögök felnőtt csapatát és csaknem 700 tétmérkőzésen öltötte magára a csapat címeres mezét. Giggs a mai napig nem döntötte el, hogy folytatja-e játékos karrierjét, jelenleg a leköszönő Moyes után a csapat ideiglenes vezetőedzője is. A gála fénypontja egy a karrierjéről szóló videó volt, mely láthatólag elérzékenyítette a legendás labdarúgót. A képsorok végeztével Giggs életműdíjat kapott.

"Nem vagyok általában egy érzelmes ember, de ez megérintett. Életműdíjat kapni egy speciális dolog, és ez az egyik legkülönlegesebb díj, amit valaha kaptam! A klub megérinti mindenki szívét, ez nem csak egy klub, hanem egy család. Oly sok különleges ember volt a tagja, hogy egy ilyen elismerésben részesülni nagyon érzelmes számomra, és ez egy különleges este. Sok nagyszerű játékossal futballoztam együtt, és ők nagy hatással voltak rám, mint ahogyan természetesen Sir Alex Ferguson is, aki a legnagyobb hatással volt karrieremre. Szerencsés ember vagyok." - mondta Ryan Giggs a díjátadó ünnepséget követően

A legfrissebb pletykák szerint Giggs jövőre Louis van Gaal jobbkeze lehet a klubnál, a holland tréner érkezését nemsokára bejelenthetik.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése