2014. április 1., kedd

Távoznia kell a PSG szélsőjének

Nem jutott egyezségre a Paris Saint-Germain és a csapat francia válogatott szélsője Jérémy Ménez, így a játékos a távozás mellett döntött. 

A 26 esztendős játékos szerződése a nyár végén lejár, ezáltal pedig egy igen jó képességekkel bíró, értékes labdarúgó kerül a piacra, mint szabadúszó, ingyen igazolható játékos. Ménez a Canal Plus-nak elmondta döntését - "A szerződésem végén járok, és nem tudtunk megegyezni egymással a hosszabbításról, szóval nehézkes lenne a maradás ezek után! Vannak még céljaim, ezért vélem úgy, hogy távoznom kell."

Arra pedig, hogy milyen céljai vannak a következő választ adta - "Az egyik célom a 2016-os Eb-n való részvétel, de ez kicsit komplikált. Soha nem voltam még ilyen helyzetben. A szezonom rosszul kezdődött, volt egy műtétem, majd voltak olyan meccsek, amelyeken játszanom kellett volna. Ez futballon kívüli dolgok miatt történt így, de előfordul ilyen."

Ezzel Méne kész tényeket közölt, a találgatások pedig elkezdődhetnek, hogy vajon hol folytatja pályafutását a francia, aki karrierje során erősítette már a Sochaux az AS Monaco és az AS Roma gárdáját egyaránt. Szinte biztos, hogy keresett "iparcikk" lesz a piacon, az eddigiek során a Juventus, az Atletico Madrid és a Bayer Leverkusen érdeklődéséről lehetett hallani, a szakértők utóbbit vélték a legkomolyabbnak.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése