2014. április 1., kedd

Liverpool: Akár 30 milliót is adhatnak a Real védőjéért!

A Mundo Deportivo legfrissebb információi szerint a Liverpool komoly szándékot mutat Marcelo megszerzésére. A "vörösök" egy igen jutányos ajánlattal állhatnak elő a Real Madrid számára. 

A 25 esztendős brazil válogatott védő 2007-ben került a királyiakhoz és azóta posztján  a világ egyik legjobbjává érett. Szerződése azonban 2015-ben lejár, a felek pedig egyenlőre nem tudtak dűlőre jutni, így ha elsőre nehéz is elképzelni a váltást, alaptalannak egyáltalán nem nevezhető.

A transfermarkt.de 25 millió euróra taksálja a szélső védő piaci árát, míg a pool a forrás szerint egy 30 millió eurós ajánlatot sem sajnálna az asztalra dobni, ha pedig nem történik hosszabbítás, akkor a Real Madrid még most tud komoly pénzt kicsikarni magának. Fogalmunk sincsen, még egyszer említjük, hogy Marcelo és a királyiak tárgyalás terén hogyan állnak, de tény, hogy még nincsen új kontraktus.

A szezonban eddig 33 mérkőzésen lépett pályára Marcelo, aki alapembere a királyiaknak, így kíváncsian várjuk az ügy, pletyka esetleges folytatását.

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése