2014. február 10., hétfő

ManUnited: Célkeresztben az Ajax védője, ám az Arsenal, Chelsea, City trió beleszólhat

Joel Veltman teljesítménye egyre meggyőzőbb, az egyszeres holland válogatott védő pedig felkeltette a sztárcsapatok figyelmét. A De Telegraaf értesülése szerint legújabban a Moyes trenírozta Manchester United legyeskedik a játékos körül akiben Vidic utódját kereshetik. A "Vörös Ördögök" azonban nincsenek egyedül...  

A 22 esztendős középső védő egyre fontosabb szerepet tölt be klubjában, a 2013-as esztendő végén pedig bemutatkozhatott a holland nemzeti csapatban Kolumbia ellenében. Minden sorozatot figyelembe véve az idei szezonban eddig 24 tétmérkőzésen öltötte magára az Ajax mezét. A transfermarkt.de  csupán 600 ezer euróra taksálja piaci árát, igaz ebben még nem állt be frissülés, az idei teljesítmény jócskán felsrófolhatja azt a számot. Szerződése 2017 nyaráig köti az Ajax Amszterdam csapatához.

A De Telegraaf hírével egyidejűleg arról is kaptunk híreket, mely szerint az Arsenal, Chelsea, Manchester City trió is figyeli a fiatal játékos teljesítményét, akire így konkrétan a Premier League élmezőnye figyel és a nyári átigazolási időszak egyik legkelendőbb portékája lehet, mely az Ajax malmára hajthatja a vizet anyagi tekintetben.

Őszi Ádám 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése