2014. február 10., hétfő

Arsenal: Két játékos is visszautasította a hosszabbítás lehetőségét

A Daily Star beszámolója szerint két Arsenal játékos is nemet mondott a klub szerződéshosszabbítási ajánlatára, így könnyen előfordulhat, hogy a nyáron ingyen távozhat Lukasz Fabianski a csapat lengyel hálóőre és Bacary Sagna, a gárda stabil kezdőembere. 

Mindkét játékosnak a nyáron lejár a kontraktusa, így ha rövid időn belül nem sikerül megegyezni, akkor a nyári piacnyitányt követően ingyen kapkodhatják el őket a kérők.

A 28 esztendős lengyel válogatott hálóőr esetében nem lehet meglepődni, hiszen 2007-es érkezése óta szinte folyamatosan volt olyan vetélytársa, aki szerepet kapott előle, így számára nem sok babér termett a csapatnál, dolgozott, s várt, ám ennek eredménye nem lett meg. Így tehát teljes mértékben érthető, ha a kapuvédő távozni szeretne.

A 30 esztendős francia válogatott Bacary Sagna esetében azonban szó sincsen nélkülözöttségről. A 2007-ben érkező jobb oldali védő alapembere Wenger csapatának és sokan a Premier League egyik legjobb formában lévő jobb oldali védőjeként beszélnek róla. Azt, hogy Sagna csak kivár és jobb feltételeket szeretne kicsikarni nem tudhatjuk, mindenesetre az adu az ő kezében van...

Őszi Ádám

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése